Menü Schließen

Waarom analisten denken dat het tijd is om lang op Bitcoin te gaan?

Het geheim van het breken van de zijwaartse prijsbeweging van de bitcoin is om het een stabiele munt te noemen, heeft de cryptogemeenschap geleerd.

De gemeenschap zoemt momenteel met activiteit en opwinding, aangezien de bitcoin uit zijn onder $9200 weerstand brak om $9500 te bereiken en momenteel groen bij een weinig onder $9600 handel drijft.

Met veel speculatie en analyse van de financiële top en experts in de crypto-ruimte, is de huidige opwaartse Bitcoin-prijsbeweging gevolgd door veel meningen.

Een recente Twitter-draad door een crypto-investeerder en financieel expert stelt vol vertrouwen dat het tijd is om hebberig te worden over Bitcoin en belangrijke altcoins. De recente doorbraak van Bitcoin volgt op een „uitgebreide consolidatie“, wat betekent dat mensen voor de lange termijn HODLing moeten zijn.

„$BTC in het bijzonder in alleen nu proberen om uit te breken. Breakouts na uitgebreide consolidatie zijn voor het kopen van niet verkopen. Zowel de grafieken als het huidige en toekomstige landschapsvoordeel zijn lang.“

Net als S&P voor de aandelenmarkt, is Bitcoin de waarnemende „index“ van de crypto-markt, een verklikker op welke richting de markt gaat.

2020 Bull Run Verzorging over de aandelenmarkt

De relatie tussen Bitcoin en S&P begon in maart tijdens de brede marktcrisis die de S&P 500 zijn slechtste dieptepunt in meer dan 30 jaar zag bereiken, waarbij Bitcoin samen met de ineenstorting van de crypto-markt neerstortte.

Hoewel de crash de onvermijdelijke stierenmarkt van Bitcoin in 2020 misschien ontspoord heeft, komen alle omstandigheden die voorspeld worden om het pad te effenen, nu tot bloei.

Zo voorspelde een rapport van Investor Place in juni dat de crypto-markt in 2020 een eenmalige kans zal hebben als gevolg van de toegenomen adoptie, meer aandacht van de reguliere media, meer producten en diensten, en meer steun van overheden door middel van regelgeving.

„De groei van de vraag zou in 2020 moeten versnellen, dankzij de introductie van meer financiële derivaatproducten, bredere steun van de centrale banken en meer erkenning als een digitale waardeketen“.

Bovendien hebben landen als India, Duitsland, Zuid-Korea en Rusland een wettelijk kader voor de handel in Bitcoin vastgesteld. Het Office of Comptroller of Currency kwam als verrassing bij de lijst en gaf het groene licht aan de Amerikaanse banken om crypto activa te bewaren, wat het vertrouwen in de legitimiteit van Bitcoin in het algemeen sterk vergroot.

De analist stelde echter dat de huidige wereldwijde financiële crisis de correlatie tussen Bitcoin en S&P nog steeds levensvatbaar maakt, aangezien de aandelenmarkt zeker zal reageren op de fiscale pakketten van de Fed.

„Grote bullish catalyst in de horizon: de Fed laat de inflatie stijgen tot boven de 2% Activa die het meest ten goede komen zijn onze vrienden: aandelen, edelmetalen en Tips (als de vastgoedtarieven negatiever worden)“.

Hodl

Altcoins zijn al in het seizoen, zoals bevestigd door zowel Binance CEO en eToro crypto trading platform. Volgens eToro is er een versnelde adoptie van stablecoins voor hun handige snelle en goedkope transacties voor overboekingen, evenals een waardeopslag tegen hoge inflatie.

De stimuleringspakketten hebben vooral de bezorgdheid doen toenemen nu mensen hun activa gaan beschermen tegen de fiatvaluta-inflatie, omdat de centrale banken de uitgaven voor tekorten massaal verhogen.

Daarom is de bullmarkt ongetwijfeld aan de horizon, en Bitcoin, met zijn beperkte aanbod en op de voet gevolgd door altcoins, ziet er vrij betrouwbaar uit als een winkel van waarde.

De uitbraak boven $9500 is echter slechts de eerste stap om de sentimentele grens van $10.000 te bereiken, die het pad voor bitcoin zal doen opschuiven.