Menü Schließen

Dette ikke-Ethereum-baserte DeFi-prosjektet har hittil stilt $ 180 millioner

Wing, en utlånsprotokoll bygget på Ontology blockchain, har for øyeblikket $ 180 millioner i kryptoaktiver på sin plattform – ikke et lite beløp, selv ikke etter Ethereum (ETH) -standarder.

Eric Pinos, Ontologis økosystemledelse for Amerika og en rådgiver for Wing, fortalte Cointelegraph at han mener to funksjoner gjør dette DeFi-prosjektet unikt: kryss-kjeden interoperabilitet med Ethereum og det faktum at utlån er kredittbasert, slik at lån kan være under -sikkerhet. Systemets OScore analyserer hver brukeres oppførsel i kjeden for å generere en kredittpoeng. Dette bestemmer deretter hvor mye sikkerhet brukeren må legge ut for et gitt lån:

“I stedet for at alt blir over-collateralized akkurat nå, må du sette opp $ 10.000 hvis du ønsker å låne $ 8.000 med undercollateralized lån, kan du vise en kredittpoeng som er bygget på din transaksjonshistorie og DeFi-interaksjonshistorikken din. ”
Pinos sa at denne funksjonen ennå ikke er live, selv om han bemerket at den vil bli integrert i neste basseng.

I motsetning til gammeldags kreditthistorikk utenfor kjeden, hvor vurderingsbyrået vanligvis har tilgang til mest, om ikke all relevant informasjon, gjør ikke motstykket i kjeden det, ettersom en bruker kan velge hvilke adresser eller kontoer som skal sendes inn og utelates. Pinos sa at de vil prøve å dempe disse utfordringene ved å kombinere on-chain og off-chain data, for eksempel profiler på sosiale medier.

Pinos håper at de unike egenskapene til Wing vil tiltrekke seg flere brukere og eiendeler. Han sa at de slo stort på DeFi-tverrkjedekompatibiliteten, mens de høye kostnadene ved transaksjoner på Ethereum kan hjelpe deres sak ytterligere.