Menü Schließen

Arbejder i kryptovalutaindustrien som kvinde

Det ser ud til, at der sker en masse uro i verden, da 2020 fortsætter med at give og give. Fra naturkatastrofer, en global pandemi og race krige og optøjer, alle undrer sig over, hvad der vil ske næste gang. Der skete dog noget tidligere på året, der genklang hos mig personligt, og jeg ville røre ved dette emne, da jeg ikke tror, ​​det har fået tilstrækkelig opmærksomhed og er et emne, der især for dette år er vigtigt på grund af hvad der foregår rundt om i verden, især i kryptovalutaområdet .

Det er ikke en stor overraskelse for folk at høre eller vide, at kvinder i teknologisektoren til tider er langt imellem. Afhængigt af det rum, du befinder dig i, kan det være svært at finde andre kvinder på dit kontor. For eksempel, hvis du er kvindelig ingeniør, er du muligvis den eneste, eller måske er der to i hele dit hold, der er kvinder.

Denne OP-ed er skrevet af Summer Lyu

Ifølge en artikel skrevet tidligere af året af CIO udgør kvinder 47% af alle beskæftigede voksne i USA, men har kun ca. 25% af teknologirelaterede stillinger. Også kvinder, der arbejder i computersektoren, betales typisk mindre end deres mandlige kolleger. Derudover har kvinder større sandsynlighed for diskrimination på arbejdspladsen.

Tidligere på året, lige da USA begyndte at blive hårdt ramt af Corona Virus, var der nyheder, der ramte kryptotwitter – Bitcoin Profit ansætter, og de eneste krav er „smukke unge piger med store bryster.“ Du kan forestille mig mit chok.

At være kvinde i en mandlig domineret branche, hvor det allerede er svært at få et navn til dig selv, blev jeg lige sendt år tilbage af en af ​​de største børser i kryptorummet. Fra de forskellige nyhedsartikler, der dukkede op om emnet, blev det opdaget, at Binance ansatte kvinder, så de kunne udnytte dem for potentielt at få nye kunder og kunder.

Udvekslingen var at ansætte dem ikke fordi de besidder viden og erfaring til at udføre jobbet, men de ansatte dem strengt på grund af hvordan de så ud

De tilbagekaldte senere, hvad der skete, idet de sagde, at de spøgte om jobkravene, men skaden blev sket. Kvinder overalt i kryptorummet følte dette, især de af os, der arbejder for udveksling. Binance er en peer i rummet, sætte baren virkelig lavt for alle os, og nu er vi nødt til at arbejde os tilbage, uanset om det var en vittighed eller ej.

I øjeblikket er der over 30 millioner arbejdsløse i USA, primært på grund af Corona Virus-pandemien. Dette svimlende antal har mange mennesker bekymret, inklusive mig selv. Hvis du deler det lige ned i midten, hvilket sandsynligvis ikke er en lige split, men for at argumentere for pointen, lad os sige, at der er et sted omkring ~ 15 millioner kvinder, der er arbejdsløse. Hvem tror du vil gå efter dit job? Med baren lavt står kvinder nu over for en endnu større kamp for at blive ansat og beholde deres job, især i dette blomstrende rum med masser af konkurrence.